Speciale Projecten

Tuin Boomgaard

Bij deze klant hebben we een Gardena Smart Sileno Life 1500 geïnstalleerd. Een complexe tuin waarbij de robotmaaier 2 maal een stuk door een boomgaard (2 maal 25 mtr.) en een smalle doorgang van 100cm breed moet navigeren om in een ander gedeelte van de tuin te komen. Dankzij de functie CorridorCut worden deze passages efficïent en gelijkmatig gemaaid. Daarbij is de Gardena Smart Sileno Life 1500 uitgerust met de nieuwe LONA-technologie (lokalisatie en navigatie) waarbij er automatisch een plattegrond van de tuin wordt gemaakt en het maaien hierop wordt afgestemd. Zo worden de robotmaaiers van Gardena steeds slimmer.

Tuin Stihl

Voor deze zgn bostuin zijn we eerst de borders gaan aanvullen met tuinaarde tot het niveau gazon/border ongeveer gelijk was. Dit om ervoor te zorgen dat de Stihl RMI 422 zonder problemen de rand kan maaien (functie randmaaien).
Aansluitend hebben we nog een garage geplaatst. Deze mooie garage is gemaakt van composiet en rvs en beschermt de robotmaaier tegen barre weersomstandigheden. Een Stihl robotmaaier is voorzien van een regensensor (naar gevoeligheid instelbaar)en zal bij een regenbui terug naar het laadstation gaan.

Open chat
Heijden Robotmaaiers
Waarmee kan ik je van dienst zijn?