Onderhoud

De onderhoudsbeurt

 

Als het gras stopt met groeien is het tijd om de robotmaaier klaar te maken voor de winterslaap. De robotmaaier heeft een heel seizoen gemaaid en verdient een onderhoud, Heijden Robotmaaiers kan deze voor je verzorgen. De robotmaaier wordt grondig gereinigd, alle essentiële en bewegende onderdelen worden uitvoerig getest en we inspecteren de robotmaaier op eventuele slijtage. De complete checklist en prijs voor een onderhoudsbeurt zijn onderaan deze pagina te vinden.

Tip!
Om de waterdichtheid van de maaier te garanderen adviseren we, om zowel de chassisafdichting als het luchtfilter, elke 2 jaar te laten vervangen.

 

 

De Pitstop controle

De robotmaaier wielen verwisselen in 2.2 seconde gaan we net niet halen maar het heeft ons wel aan het denken gezet. Voor wie, tijdens het maaiseizoen, de robotmaaier snel maar toch grondig wil laten nakijken is er de ‘Pitstop controle’. Minder schoonmaakwerk en iets minder uitgebreid dan een ‘grote’ onderhoudsbeurt maar evengoed zorgen we er voor dat je robotmaaier weer in topconditie is voor de rest van het maaiseizoen.

Open chat
Heijden Robotmaaiers
Waarmee kan ik je van dienst zijn?