Reparatie

Reparatie Heijden Robotmaaiers

Grofweg gezegd is een robotmaaier in 1 seizoen 1000 uur aan het maaien, inclusief de looptijden van en naar het laadstation. En dan kan er wel is wat stuk gaan of versleten zijn. Een defect in de elektronica komen we soms ook tegen helaas.
Reparaties proberen we zoveel mogelijk op locatie uit te voeren.

Mocht dit niet lukken en gaat de reparatie wat langer duren door bijvoorbeeld een onderdeel wat niet op voorraad is kunnen we, na overleg, tijdelijk een ‘leen’ robotmaaier installeren.

Ook voor een storing in de tuin kan je uiteraard bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld daarbij aan een draadbreuk, een ‘rot’ stukje kabel of een defecte trafo en/of trafokabel.
Het uurloon voor onze monteur bedraagt 50.00 Euro incl. btw.

Reiskosten

En om tegenmoet te komen in de reiskosten hebben we een staffel bedacht. Deze voorrijkosten worden per reparatie éénmalig in rekening gebracht.

  • Binnen een afstand van 2-5 km: 15,00 Euro incl. btw.
  • Binnen een afstand van 5 tot 10 km: 20,00 Euro incl. btw.
  • Binnen een afstand van 10 tot 15 km: 25,00 Euro incl. btw.
  • Binnen een afstand van 15 tot 20 km:  30,00 Euro incl. btw.

Op de reparatie zelf geven we 3 maanden garantie, evenals geïnstalleerde 2ehands onderdelen. Op nieuwe onderdelen krijg je de garantie die er voor staat, dit varieert van 1 tot 2 jaar. Om onaangename verrassingen te voorkomen doen we bij Heijden Robotmaaiers een reparatie altijd in overleg.

Open chat
Heijden Robotmaaiers
Waarmee kan ik je van dienst zijn?