Installatie

Installatie Heijden Robotmaaiers

Over het algemeen kan een robotmaaier alles maaien wat je met een traditionele maaier kan. Om er voor te zorgen dat de robotmaaier geheel zelfstandig het gazon gaat maaien dien je het werkterrein af te bakenen met een grensdraad. De draad met de hand vastzetten op het gazon gaat het snelst. Het gras groeit ‘door de kabel heen’ en na 3 maanden is de kabel volledig uit het zicht.

Wil je graag je gazon verticuteren?

Dan raden we aan om de kabel in te graven. Voor de kleinere tuin gaat dit prima met de hand, het beste met een kantensteker of rechte schop. Voor de grotere tuinen is een kabellegmachine geen overbodige luxe. De meeste vragen krijgen we wanneer tuinen complexe vormen, paden, begroeiing en borders hebben.

Professionele installatie

Mocht je de installatie door ons willen laten uitvoeren, geen enkel probleem. We beschikken over een professionele kabellegmachine, het beste gereedschap en hebben de expertise in huis. Tevens programmeren we de maaier geheel naar jouw wensen.

Een installatie van Heijden Robotmaaiers begint met een persoonlijk gesprek. Graag komen we bij je langs om de mogelijkheden te bespreken, een offerte maken we dan ook het liefst op maat. Voor meer informatie, neem contact met ons op. Een belletje kan nooit kwaad!

Open chat
Heijden Robotmaaiers
Waarmee kan ik je van dienst zijn?