Gratis garage!

Van 1 maart t/m 30 juni 2024 ontvang je een gratis garage bij aanschaf van een Gardena robotmaaier. Naast directe bescherming tegen de elementen biedt de garage ook de nodige verkoeling op de warme zonnige zomerdagen. Dit verlengt de levensduur van de robotmaaier. Met name de accu houdt niet van extreme temperaturen. Door de verkoeling zullen de optimale maaiprestaties langer behouden blijven. Bekijk hier alle deelnemende modellen.

GARDENA
robotmaaiers

Met blote voeten door een perfect gemaaid gazon lopen: is dat geen pure tuinvreugde? Met een intelligente Gardena robotmaaier kan je vertrouwen op geavanceerde, innovatieve technologie en langdurige tevredenheid – ongeacht of je de tijd doorbrengt in of buiten de tuin.

Waarom Heijden Robotmaaiers

Heijden Robotmaaiers Vorstenbosch

Installatie

Wij beschikken over een kabellegmachine die met beide wielen op het gazon blijft en niet, zoals andere machines, met 1 wiel door een border rijdt.

Heijden Robotmaaiers Vorstenbosch

Blauw knipperende led?

Enthousiast aan het kantensteken geslagen maar niet meer gedacht aan de kabel? Geen nood, we beschikken over professionele apparatuur om de kabelbreuk op te sporen.

Heijden Robotmaaiers Vorstenbosch

Een defect?

Binnen 48 uur zijn we ter plekken en in 5 werkdagen is je robotmaaier weer aan het maaien. Is een onderdeel niet voorradig en laat de reparatie wat langer op zich wachten dan is er de mogelijkheid voor het tijdelijk plaatsen van een leenmaaier.

Heijden Robotmaaiers Vorstenbosch

Onderhoudsbeurt nodig?

Ook voor een onderhoudsbeurt kan je bij Heijden Robotmaaiers terecht en is altijd inclusief haal- en brengservice.

Heijden Robotmaaiers Vorstenbosch

Afspraak is afspraak

Transparantie, duidelijk zijn en afspraken nakomen staat bij Heijden Robotmaaiers voorop.

Heijden Robotmaaiers Vorstenbosch

Tips

Maak regelmatig de robotmaaier aan de onderkant schoon. Zeker als de maaier veel nat gras maait is tijdig schoonmaken een must.

Reparatie robotmaaiers

Grofweg gezegd is een robotmaaier in 1 seizoen 1000 uur aan het maaien, inclusief de looptijden van en naar het laadstation. En dan kan er wel is wat stuk gaan of versleten zijn. Een defect in de elektronica komen we soms ook tegen helaas.

Open chat
Heijden Robotmaaiers
Waarmee kan ik je van dienst zijn?